Loading Laddar...
 

FAQ

Vanliga frågor och svar.

Har ni intensivutbildning?

Ja. Vi lägger upp utbildning och prov på 3 veckor eller mer. Det är oftast bättre att göra det under något längre tid så du hinner smälta all information och hinna träna hemma. Köer vid halkbana och trafikverket är sånt som vi måste ta hänsyn till när vi gör planen. En intensiv utbildning kanske passar dig utmärkt. Vi gör ofta planer med uppkörning direkt efter 18 års dagen. Börja gärna några månader innan och tala om ditt mål så kan vi troligtvis lösa det. Klicka här för mer info.

Kan man ta testlektioner?

Ja, man kan ta max 1 testlektion. Vi måste alltid, enligt Transportstyrelsens krav, matrikelföra dig. Så fort vi lägger upp en elev så tillkommer kostnader för oss. Det kostar därför 60 kr mer än ordinaire lektionspris.

Kan man köpa presentkort och betala med kort?

Ja, vi har presentkort och kortterminal.

Har ni utbildning med automatväxlad bil?

Nej. Vi kan rekommendera Trossö Trafikskola 

STR:s Reklamationsnämnd

Är du inte nöjd med det vi erbjuder dig så ska du inte tveka att kontakta oss. Vår målsättning är att Du som kund ska vara nöjd. Genom vårt medlemsskap i Sveriges Trafikskolors Risksorganisation, STR, får du tillgång till STR:s Reklamationsnämnd. Skulle Du trots kontakt med oss inte anse dig rätt behandlad så kan du låta nämnde pröva ärendet. Klicka här för mer information.

Vilka krav kan jag ställa på en trafikskola som är medlem i STR?

Det finns en kravspecifikation om du klickar här.