Loading Laddar...
 

Riskutbildning för motorcykel

Risk Utbildning 1:

Kursinnehåll:

Risk beteenden i trafiken
Trötthet
Alkohol och andra droger.
Denna risk utbildningen ingår även utbildning på sådana typer av skyddsutrustning, däck, bromsar, olika väglag och mycket mer.

Under utbildning ska du delta i diskussioner om vilka konsekvenserna kan bli av riskerna, vad som ökar dem och hur de kan undvikas.

BOKNING

Boka kursen själv HÄR. Länken går till Trossö Trafikskolas E-handel för Riskutbildningen för MC gör vi tillsammans med denna skola. Välj Kurser och se till att du bokar Riskutbildning för A som är MC. Det spelar ingen roll när du gör denna, det krävs inget körkortstillstånd el förkunskaper.

Risk Utbildning 2:

Handlar om hastighet, säkerhet och körning under särskilda förhållanden. Den skall göras i slutet av din utbildning.

Syftet är att du ska lära dig hur du undviker att hamna i svåra situationer och att du ska förstå hur till exempel hastigheter påverkar dina möjligheter att klarar svårigheter. Du ska vara i slutskedet av din förarutbildningen när du gör denna utbildning. 

Notera nedan krav:

Krav att kunna tala och förstå svenska för att kunna delta i diskussioner.
Du måste kunna visa legitimation innan utbildningen.

BOKNING

Boka kursen själv HÄR men gör det i samråd med din lärare så det passar tidsmässigt i din mc-utbildning. Länken går till Trossö Trafikskolas E-handel för Riskutbildningen för MC gör vi tillsammans med denna skola. Välj Kurser och se till att du bokar Riskutbildning för A som är MC. Risk 2 kan göras före Risk 1 och tvärtom